Sauer & Sohn S100 i S404 Synchro nove risanice

Napisao/la  Ponedjeljak, 01 Veljača 2016 18:08

Sauer & Sohn ponovno podižu ljestvicu  lansiranjem nove risanice S100  koja ima sve opcije i tehnologiju Sauera.

Početne procjene su da će se bazični model moći kupiti za nepobjedivo nisku cijenu od 1000 Eura, a pri tome se neće očekivati od kupaca da traže kompromise što se tiče praktičnosti.
Oblik akcije nove puške je pojednostavljen. Cijev nije spojena sofisticiranim mehanizmom na akciju, nego je samo jednostavno postavljena u nju. Također su napravljene izmjene na sigurnosnoj kočnici te okidaču. Kočnica se od sada nalazi na lijevoj strani glave, a ne pored ručice zatvarača kao do sad. Vrlo je zanimljivo vidjeti komentare koje će primiti Sauer za ovakvu postavku kod risanice S100.

Risanica S100 nije jedino novo što nam Sauer & Sohn donose. Na SHOT Showu održanom u Las Vegasu, Sauer je također predstavio premium risanicu S404. Ova risanica ima iznimno izdržljivi kundak sa rupom za palac izrađen od karbona, a visinu obrazine je moguće namjestiti.

Nova risanica S404 poznata je po modularnoj strukturi, fleksibilnosti bez presedana te značajkama bez premca. Jedna dimenzija akcije za sve kalibre (od 243 Winchester do 375 Holand Holand Magnum), laka i brza promjena kalibra i cijevi, napinjanje udarača na vratu puške te četiri opcije okidača (omogućuje izbor težina okidanja d 550 do 1250 grama) samo su neke od značajki ovoga proizvoda prestižnog proizvođača.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023