Nove puške iz tvornice oružja Montana

Napisao/la  Četvrtak, 21 Siječanj 2016 22:43

Tvornica oružja Montana vrlo je strastvena što se tiče lova pa je tržištu predstavila nove lovačke risanice i dodatke.

Montana je predstavila novi kundak zvan AVR, napravljen od orahovine najviše kvalitete sa izvrsnom ribljom kosti po cijelom podkundaku. Izvrsna kvaliteta već je viđena kod njihovih risanica za opasnu divljač.
Montana je također predstavila svoju limitiranu seriju risanice imena Cascade Extreme. Napravljeno će biti 50 risanica. Cascade Extreme imati će tamnozeleni polimerni kundak koji će pasati sa posebno ofarbanim Leupold optičkim ciljnicima. Također, puške i optički ciljnici imati će ugraviran isti serijski broj. Puške će biti u kalibru 300 Winchester Magnum, ali pošto će tvornički imati ugrađene plinske kočnice, trzaj neće biti jači od 22 WMR.
Strastveni lovci na predatore dobili su pojačanje predstavljanjem risanice Prairie Runner, puškom vrlo jednostavnom za rukovanje. Puška će imati polimerni kamuflirani kundak, a biti će dostupna i kao puška za ljevake. Izrađena od nehrđajućega čelika,sa ugrađenom plinskom kočnicom i kalibrima poput 22-250 Rem, ova puška predstavljati će veliku opasnost lisicama i čagljevima.
Za više informacija posjetite web stranicu: www.montanarifleco.com

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023