Weatherby najavio Mark V Ultra Lightweight risanicu

Napisao  Ponedjeljak, 28 Prosinac 2015 00:41
Mark V Ultra Lightweight Mark V Ultra Lightweight

Na početku velikog broja najava za 2016tu godinu, Weatherby je predstavio novu risanicu, Mark V Ultra Lightweight, risanicu koja je dizajnirana kako bi vas pratila bilo gdje bez da bi vas svojom težinom usporavala.

Novi Weatherby Mark V Ultra Lightweight kundak je dizajniran sa tanjim podkundakom te izraženijim linijama i konturama. Promjer gripa je smanjen te ima lagano zadebljanje za hvat desnom rukom, a ukupna duljina puške je smanjena.

Potpredsjednik Weatherbya Adam Weatherby rekao je: "Bez obzira u kakvoj ste kondiciji te koliko trenirate, kada ste miljama daleko od automobila, grami brzo postanu kilogrami. Pomnožite to sa danima i tjednima dobit će te samo probleme. Imati laganu i kompaktnu pušku nije samo bitno, već nezaobilazno. Dizajnirali smo novu Mark V Ultra Lightweight risanicu koja je vrlo lagana, dobro izbalansirana, te garantira grupu pogodaka ispod 3 centimetra na 100 metara. Ovo je perfektna puška za najstrastvenije i odanije lovce koji ne žele žrtvovati performanse zbog težine."

Kao i sve puške Mark V "serije" nova Mark V Ultra Lightweight risanica dolazi sa garancijom pogodaka ispod 3 centimetra na 100 metara.

Ova puška bi trebala izaći u Americi ovoga mjeseca, a predviđena cijena preko oceana iznositi će oko 2300 dolara.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023