Krieghoff Semprio repetirajuća puška

Napisao  Petak, 27 Studeni 2015 00:35
Krieghoff Semprio Krieghoff Semprio

Kombinacijom tradicije i inovacije, Krieghoff je osvojio IWA 2015 sa svojom in line Semprio risanicom. Prvi Semprio je izašao 2011., od tad su ga nadograđivali te su 2015. dodali narančasti camo kundak.

Puška Seprio je najnovija, kompaktna, te lovačka puška najviše kvalitete stvorena u kući Krieghoff. Posebno je namjenjena za pogonske lovove te extremne uvjete.

Puška ima čvrsti polimerni kundak i podkundak, završna obrada je kamuflažnog uzorka narančaste boje. Taj uzorak ostavlja „lovački osjećaj“ bez gubitka vidljivosti i sigunosti. Puška je napravljena tako što sve komponente ciljaju na pouzdanost i sigurnost.

Značajke Krieghoff Semprio risanice.

Prvo: Krieghoff Semprio in-line repetirajuća puška opremljena je sa nekoliko ručnih i automatskih sigurnosnih opcija tako da se metak nikada neće slučajno opaliti, čak je sigurnija i od Murphyevog zakona.

Drugo: jednostavna i intuitivna , ali ipak robusne funkcionalnosti in line repetiranja čine ovu pušku otpornu od zatajenja, pri čemu nije puno sporija u repetiranju od poluautomatskih risanica.

Posljednje: magazin Krieghoff Semprio risanice može se izvaditi samo prilikom punjenja, zamjene ili skladištenja kada je zatvarač otvoren. To znači da magazin neće slućajno ispasti i biti izgubljen.

Još jedna značajka Krieghoff Semprio risanice je mogučnost brze i jednostavne zamijene cijevi i zatvarača. Komponente je moguće zamjenti u prirodi, ne zahtijevaju nikakve alate. To čini Krieghoff Semprio potpuno modularnom lovačom puškom.

Lovci u Europi će stoga bez problema moći promijeniti svoju Semprio risanicu u drugi kalibar. Ovo je prikladna opcija lovcima koji mogu jednostavno zamjeniti komponente i pušku prilagoditi mjestu i divljači koju love. Krieghoff Semprio je izvstan izbor lovcima koji putuju, posebno u egzotične države gdje postoje posebni propisi o kalibru koji se smije koristiti.

Iako je orginalno proizveden za lov svih vrsta i tipova divljih svinja, smatramo da je Krieghoff Semprio izvrstan izbor za lov sve krupne divljači u Europi i Sjevernoj Americi.

Lov je nepredvidljiv a ipak dičan, te vjerna pratnja dopušta da uživate u svemu što priroda pruža.

Možete pogledati kratki video predstavljanja puške.

 

Zadnja izmjena Utorak, 01 Prosinac 2015 23:31

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023