Mauser M 03

Napisao  Petak, 31 Srpanj 2015 15:46

  • Naziv: M 03
  • Proizvođač: Mauser
  • Vrsta: Risanica
  • Repetriranje (opaljenje): pravocrtno repetirajući zatvarač (straight pull)
  • Kundak materijal: Drveni, Kompozitni
  • Cijev (upotreba): Risanica

Mauser M 03 svestrana puška sa individualnim zahtjevima prilagođavanja za sve potrebe lova

Mauser M 03 isupunjava san svakog lovca o individualno prilagođenoj pušci prema njihovim potrebama i zahtjevima. Ova puška dostupna je u velikom rasponu modela i bezbroj različitih varijacija. Zbog modularnog sustava puška može ispuniti sve zahtjeve. Čvrst čelični zatvarač i visoko kvalitetni okidač  u kombinaciji sa ravnim kundakom i ručno kovanom cijevi puške rezultat su iznimne preciznosti i savršenih performansi.

M 03 sigurnost i pouzdanost kao i  njezina  svestranost postiže se pametnim uparivanjem suvremenih materijala i tehničkog dizajna.

Kundak ove puške podesiv je u vertikalnom i horizontalnom smijeru, za drvene i sintetičke kundake. Unutar svakog kundaka nalazi se cilindrična nehrđajuća cijev koja je ispunjena kuglicama za ublažavanje povratnog trzaja za 20%. Za poboljšanje sigurnosti kod lova pogonom na pištoljski hvat sintetičkih kundaka stavljen je uočljivi narančasti umetak.

Okidač je podesiv na cca 1000g. (za izravno pucanje), te mogućnost podešenja ubrzice na cca. 100-300 g.

Mag-Safe sustav zaključavanja spremnika streljiva spriječava njegovo slučajno gubljenje. Zključavanje zatvarača omogućuje se sa 6 velikih bradavica koje ulaze direktno u cijev.

Cijev je napravljena sa užljebljenim dijelovima kako bi bila lakša od standardnih cijevi te ima poboljšanu toplinsku diverziju. Moguća dužina cijevi može biti 56, 54, 52, 50, 47 i za standardne kalibre 60.

M 03 dolazi sa vertikalnim i bočno podesivim otvorenim ciljnicima, ali je također dostupna i bez njih. Pri ciljanju ima izvanredan kontrast zbog svojih narančastih točaka te je omogućeno ciljanje i u napovoljnijim uvjetima.

Za maksimalnu lakoću pokreta kod praćenja mete alka za remen postavljena je na vrhu cijevi te se može okretati za 360°.

Mauser M 03 modeli su: Basic, Solid, Extreme, Trail, Expert, Africa, Africa PH, Match, Target, Alpine, Stalker, Old Classic, De Luxe i English.

Zadnja izmjena Srijeda, 05 Kolovoz 2015 16:47
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023