Browning X-Bolt Hunter

Napisao  Srijeda, 01 Srpanj 2015 19:14

  • Naziv: X-Bolt Hunter
  • Proizvođač: Browning
  • Serija: X-Bolt
  • Vrsta: Risanica
  • Repetriranje (opaljenje): klasičan obrtno čepni zatvarač
  • Kapacitet spremnika: 4
  • Kundak materijal: Drveni
  • Cijev (upotreba): Risanica
  • Dužina cijevi (cm): 55,88
  • Težina (kg): 3 cca
  • Cijena: MSRP $909.99

Browning X-Bolt Hunter odličan je izbor puške risanice za one koji traže čvrstoću u radu i visoku točnost puške

Potpuni paket ove puške sačinjavaju lagani i oštar okidač koji spriječava teško povlačenje, a napravljen je prema željama mnogih iskusnih lovaca, centralni rotacijski spremnik za streljivo, X-Lock System zaključavanja te mekani Inflex sustav za ublažavanje povratnog udara kundaka. Sve ove značajke odlično su kombinirane kako bi  X-Bolt puška bila idealna za vaš lov.

Cijela puška niskog je sjaja, odnosno kučište zatvarača, cijev i kundak premazani su kako bi se spriječio odsjaj i odraz.

Kundak je napravljen od oraha te je premazan sa satenskim sjajem kako bi se pružila bolja zaštita ali i istaknula prirodna ljepota drveta, a visoki stupanj graviranja pruža odlične detalje za klasičan izgled.

Ciljna kruna cijevi omogućuje jedinstveno oslobađanje plinova pri izlasku metka iz cijevi te spriječava pomicanje u njegovoj putanji. Također kruna je i malo udubljena kako se ne bi slučajno narušila točnost.

Slobodno postavljena cijev eliminira smetnje kontakta sa prednjim krajem što omogućava vrhunska izrada cijevi kako bi točnost bila veća i dosljedna.

Za nosače optike korištena su četiri bušena vijka za svaku bazu kako bi pružili čvrstu optičku platformu.

Okidač puške je podesiv te smanjuje „ljudski faktor“, tj eliminira dugo povlačenje te pruža oštar okidač za povlačenje.

Tijelo zatvarača puške napravljeno je pod kutom od 60° kako palac i ostali prsti ne bi smetali pri jasnom ciljanju i omogućava lakše i brže kretanje zatvarača.

„Top-tang“ sistem sigurnosti nudi jednostavan pristup bez micanja ruke sa kundaka i omogućuje strijelcu brže manipuliranje i provjeru sigurnosti bez micanja pogleda sa mete.

Odvojivi rotacijski spremnik za streljivo izgrađen je od čvrstog polimera te je dizajniran kako bi spriječio pomicanje streljiva prema naprijed, odnosno spriječava deformaciju vrha metka i povratni udar omogućava bolji smještaj streljiva.

Inflex tehnologija povratnog trzaja koristi usmjereni otklon povlačenja kundaka prema dolje kako bi se otklonio od lica i smanjio povratni udar.

Puška dolazi u kalibrima kao što su: 22-250 Rem., 223 Rem., 243 Win., 25-06 Rem., 270 Win., 270 WSM., 280 Rem., 30-06 Spfld., 300 Win. Mag., 300 WSM, 308 Win., 325WSM, 338 Win., Mag., 375 HH Mag., 7mm Rem. Mag., 7mm-08 Rem.

Zadnja izmjena Utorak, 07 Srpanj 2015 02:02
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023