Češka zbrojovka serija 557

Napisao  Petak, 05 Lipanj 2015 00:24

Češka zbrojovka- omiljena većini lovaca

Sa svojom serijom 557 CZ ulazi u 21. stoljeće oružja, gdje doseže vrhunac na području lovnih pušaka sa užljebljenim cijevima. CZ 557 kombinira desetljeće projektiranja i dizajniranja naoružanja i iskustva u proizvodnji zajedno sa iskustvima lovaca te rezultira korištenjem najnaprednije tehnologije i materijala. Sve to dovelo je do modernog proizvoda, puške sa užljebljenim cijevima koja ima tradicionalan izgled i jedinstvena korisnička svojstva koja su cijenjena od strane svih korisnika, od početnika pa sve do profesionalnih strijelaca.

CZ 557  Sporter

Nova CZ 557  Sporter ima odstupanje od Mauser-ovog stila cijevi koja se nalazi u predhodnoj seriji 550 modela. Umjesto toga, ona ima kratko izvlačenje i cijevni stil izbacivanja za nesmetan rad i poboljšano izbacivanje. Kratko izvlačenje ili “push feed” sustav također olakšava punjenje puške, što mnogi strijelci vole.

Novo kučište napravljeno je od čelika i ima cjelovitih 19mm prostora obujma. Opremljena je sa dvije sigurnosne pozicije, te cijev može biti neko vrijeme sigurna. Povrh svega, puška dolazi s potpuno podesivim okidačem koji omogućuje vlasniku podešavanje težine povlačenja.

Kundak napravljen od oraha u američkom stilu odlično se slaže sa CZ legendarnim hladno, čekićem kovanom cijevi.  

Nastaloj pušci suđeno je da postane dragocijen pratilac u svakom lovu.

Detaljnije pogledajte na: www.czub.cz/cz/Default.aspx
Zadnja izmjena Utorak, 24 Studeni 2015 18:16
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023