Mossberg ATR

Napisao  Ponedjeljak, 11 Svibanj 2015 23:02

Mossbergov ATR pogodan za sve terene. Mossberg ATR puške su dostupne u kratkoj i dugoj verziji.(„ATR“ stoji za, pušku predviđenu za sve terene).

Najekonomičniji modeli dolaze bez nišana, i sa crnim sintetičkim kundakom. Drugi ATR modeli su dostupni sa drvenim kundakom, kamuflažiranim kundakom, mehaničkim montiranim nišanom i druge varijacije.

Baze za nišane su uključene tvornički sa svim ATR modelima, kao što je i zarezana slobodna cijev od 22 inča(55,88cm). Zarezana cijev je neočekivani dodatak pušci s ovom cijenom. ATR koristi način punjenja kao i Mossberg100. Smanjivač trzaja je smješten između zarezane cijevi i kučišta za operativne dijelove. Zatvarač je učvršćen sa dvije mauserove spojnice od naprijed. Klip za izbacivanje je instaliran na vrhu zatvarača i pozitivno izbacuje čahure. Postoji i zaštitnik od plinova na lijevoj strani zatvarača za zaštitu od čahura sa pukotinama. Korištenje zatvarača je lagano, te je lako ponavljati pucanje. ATR-ovi spremnici su napravljeni za 4 metka, spremnik se puni na vrhu. Ovaj način punjenja je vrlo uglađen i lagan za izvedbu. ručica za sigurnost je postavljena iza zatvarača na desnoj strani, odvojena ručica za oslobađanje zatvarača je locirana na lijevoj strani kučišta.

Originalno dizajnirani modeli nisu dolazili sa kontroliranim okidačem, noviji modeli ipak dolaze sa okidačem koji se može namjestit na specifičnu silu potrebnu za okidanje. Kundak je vrlo lijepo dizajniran, iako malo deblji na prijelaznom dijelu, u ruci je vrlo ugodan.

Detaljnije možete pogledati na: www.mossberg.com
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 11 Svibanj 2015 23:37
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023