Krivolov u blizini Virovitice

Napisao/la  Utorak, 22 Travanj 2014 11:28

U utorak, 8. travnja, dojavljeno je da su nepoznati počinitelji, u blizini Borove, počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. Kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u vremenu 7./8. travnja, u šumskom predjelu ljeskovački put kod Borove u lovištu, vlasništvo tvrtke iz Virovitice...

U utorak, 8. travnja, dojavljeno je da su nepoznati počinitelji, u blizini Borove, počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova.

Kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u vremenu 7./8. travnja, u šumskom predjelu ljeskovački put kod Borove u lovištu, vlasništvo tvrtke iz Virovitice, uporabom vatrenog oružja, odstrijelili jednu košutu težine oko 100 kilograma, koju su ostavili na mjestu događaja.

Zbrinjavanje ostataka životinje, preuzeo je lovnik nadležnog lovoovlaštenika iz Virovitice. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena. Slijedi podnošenje kaznene prijave i potraga za počiniteljem.

PU Virovitičko podravska, 10.04. 2014.
Zadnja izmjena Utorak, 22 Travanj 2014 11:57