Rasprodaja u osječkoj poslovnici tvrtke Moni d.o.o.

Napisao/la  Srijeda, 16 Travanj 2014 00:03

Moni-akcija-ribiciMoni d.o.o., poslovnica Osijek, ima totalnu rasprodaju ribolovnog pribora! To uključuje role, štapove, varalice, udice, najlone, plovke, signalizatore, multiplikatore, hranu za ribe, pribor za boile, aditive za bolile, torbe za štapove renomiranih svjetskih proizvođača – Interish, Shimano, Daiwa, Spro, Penn, Dam i druge... Sav ribolovni pribor je i do 40% jeftiniji. Količine su ograničene a rasprodaja traje do isteka zaliha!

Prema tome, lovci – ribolovci trk u MONI d.o.o., poslovnicu  Osijek koja se nalazi na adresi Banjalučka 51. Za sve dodatne informacije kontaktirajte navedenu  poslovnicu na 031/ 580-300.

Moni d.o.o., poslovnica Osijek, ima totalnu rasprodaju ribolovnog pribora!

To uključuje role, štapove, varalice, udice, najlone, plovke, signalizatore, multiplikatore, hranu za ribe, pribor za boile, aditive za bolile, torbe za štapove renomiranih svjetskih proizvođača – Interish, Shimano, Daiwa, Spro, Penn, Dam i druge..

Sav ribolovni pribor je i do 40% jeftiniji.

Količine su ograničene a rasprodaja traje do isteka zaliha!

Prema tome, lovci – ribolovci trk u MONI d.o.o., poslovnicu Osijek koja se nalazi na adresi Banjalučka 51. Za sve dodatne informacije kontaktirajte navedenu  poslovnicu na 031/ 580-300.

Moni-akcija-ribici

Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Travanj 2014 14:23