Lovci LD Brezetinac iz Bukovlja iskoristili sunčani vikend – sezonu lova završili prigonom

Napisao  Srijeda, 19 Veljača 2014 01:19

Mata-Novosel-i-Damir-RadinovicPrekrasan sunčani „zimsko-proljetni“ dan, ove nedjelje, bio je idealna prilika za obilježavanje završetka lovne sezone prigonom na crnu divljač bez pasa. Završetak sezone obilježilo je 40-ak lovaca LD „Brezetinac“, Bukovlje sa gostima LU „Lovac – Hrvatski Dragovoljac „ iz Duge Rese i LD „Generalskog Stola“

LD-Brezetinac-i-gosti

Prekrasan sunčani „zimsko-proljetni“ dan, ove nedjelje, bio je idealna prilika za obilježavanje završetka lovne sezone prigonom na crnu divljač bez pasa. Završetak sezone obilježilo je 40-ak lovaca LD „Brezetinac“, Bukovlje sa gostima LU „Lovac – Hrvatski Dragovoljac „ iz Duge Rese i LD „Generalskog Stola“. Sezona je po ulovu bila zadovoljavajuće, a lovna godina biti će nastavljena lovom na „doček“ pojedinačne nezaštićene divljači – lisice, veprove, ispričao nam je Stjepan Radinović, ovog puta u ulozi izvjestitelja.

Po završetku nedjeljnog lova, zahvalu na uspješnoj sezoni, svim nazočnima, izrazio je predsjednik LD „Brezetinac“ Mata Novosel, a Damir Radinović se i ime gostiju zahvalio na primjerenoj suradnji između društava.

Mata-Novosel-i-Damir-Radinovic

 

Na dan zatvaranja sezone, lovce nije popratila „dobra kob“, jer su sa samo par pucnjeva uspjeli istjerati nekoliko pčelica i žutih leptira. Ipak lov je završio u dobrom raspoloženju uz pjesmu i svirku. Prema viđenom, čini se da im tambura bolje leži od puške.

zaduženi-za-dobro-raspolozenje

DugaResa.net  17.2. 2014.

 

Zadnja izmjena Srijeda, 19 Veljača 2014 01:38