Lovci u akciji čišćenja planinskih puteva na planini Rilić

Napisao/la  Utorak, 18 Veljača 2014 18:51

rilic-ciscenje putevaČlanovi vrgoračke lovačke udruge "Rilić" iskoristili su lijepo vrijeme koje im je pružila prevrtljiva veljača kako bi krenuli u akciju čišćenja raslinjem obraslih staza na planini Rilić, jugoistočnom ogranku biokovskog planinskog masivaTako je očišćen put koji se proteže od Višnjice do kapelice na "Drveničkim stinama", te put koji vodi od Bunine do kapelice iznad Zaostroga. Također, spojen je i put između dvije spomenute kapelice. Putevi su sada prohodni te je znatno olakšana protupožarna zaštita, a i naši lovci će sada lakše kročiti strmim obroncima planine Rilić.

rilic-ciscenje puteva

Članovi vrgoračke lovačke udruge "Rilić" iskoristili su lijepo vrijeme koje im je pružila prevrtljiva veljača kako bi krenuli u akciju čišćenja raslinjem obraslih staza na planini Rilić, biokovskog planinskog masiva.

Tako je očišćen put koji se proteže od Višnjice do kapelice na "Drveničkim stinama", te put koji vodi od Bunine do kapelice iznad Zaostroga. Također, spojen je i put između dvije spomenute kapelice. Putevi su sada prohodni te je znatno olakšana protupožarna zaštita, a i naši lovci će sada lakše kročiti strmim obroncima planine Rilić.

Bravo lovcima na trudu i volji, ovdje se može primjeniti ona stara „sve se može kad se hoće“.

Vrgorac.hr
Zadnja izmjena Utorak, 18 Veljača 2014 18:55