Lovac ranio sumještanina koji je skupljao drva

Napisao/la  Ponedjeljak, 30 Prosinac 2013 00:30

stari-lovacNeoprezni lovac ranio je sumještanina iz Bršadina pokraj Vukovara u subotu oko 14.30 sati. Nesreća se dogodila uz željezničku prugu Vukovar – Vinkovci, dok je mještanin prikupljao drva za ogrjev u grmlju. Lovac ga je najvjerojatnije zamijenio za divlju životinju i, iz nehaja, pucao na sumještanina. Nakon što je shvatio svoju pogrešku, brzo ga je izvukao iz grmlja i nazvao Hitnu pomoć. Ranjeni skupljač prebačen je u osječku bolnicu gdje je hitno operiran i nalazi se van životne opasnosti.

Neoprezni lovac ranio je sumještanina iz Bršadina pokraj Vukovara u subotu oko 14.30 sati. Nesreća se dogodila uz željezničku prugu Vukovar – Vinkovci, dok je mještanin prikupljao drva za ogrjev u grmlju.

Lovac ga je najvjerojatnije zamijenio za divlju životinju i, iz nehaje, pucao na sumještanina. Nakon što je shvatio svoju pogrešku, brzo ga je izvukao iz grmlja i nazvao Hitnu pomoć. Ranjeni skupljač prebačen je u osječku bolnicu gdje je hitno operiran i nalazi se van životne opasnosti.

Lovac posjeduje sve dozvole za lov, a od šoka mu je pozlilo pa je i njemu pružena pomoć. Nakon kriminalističkog vještačenja i kaznene prijave, lovac je predan pritvorskom nadzorniku.

Večernji list, 29.12
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 30 Prosinac 2013 00:38