Zaprešićki lovci ugostili prijateljska društva iz cijele Hrvatske

Napisao/la  Ponedjeljak, 16 Prosinac 2013 02:47

zapresic-zajednicki lovLovačko društvo "Zaprešić" i ove je godine bilo domaćin novogodišnjeg lova za goste. Zajednički lov osim lovaca iz Lovnog ureda Zagrebačke županije i šire, već tradicionalno okuplja i brojne uglednike iz gospodarskog i političkog života Grada Zaprešića. Ove godine u Zaprešiću su se našli lovci desetak lovačkih društava Kraljevca na Sutli preko Bistre pa čak sve do otoka Pašmana. U lovu na fazane sudjelovalo je više od 60 lovaca.

zapresic-zajednicki lovZaprešićki lovci ugostili prijateljska društva iz cijele Hrvatske.

Lovačko društvo "Zaprešić" i ove je godine bilo domaćin novogodišnjeg lova za goste koji, osim lovaca iz Lovnog ureda Zagrebačke županije i šire, već tradicionalno okuplja i brojne uglednike iz gospodarskog i političkog života Grada Zaprešića. Ove godine u Zaprešiću su se našli lovci desetak lovačkih društava od Kraljevca na Sutli preko Bistre pa čak sve do otoka Pašmana!

Nakon jutarnjeg postrojavanja 60ak lovaca te pozdravnih riječi predsjednika Danijela Saića, započelo je višesatno druženje. Višesatni lov završio je postrojavanjem pred domom, te odavanjem počasti lovini koja je potom podijeljena gostima. Osim uživanja u prekrasnom krajoliku našeg lovišta, domaćini su se pobrinuli da goste nakon lova dočeka i ukusan ručak, pa se zabava uz lovačke delicije i glazbu odužila do kasnih večernjih sati.

grad-zapresic.com, D., 07.12.
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 16 Prosinac 2013 09:41