Obilježena 65. obljetnica LD "Union" Pula

Napisao/la  Nedjelja, 15 Prosinac 2013 03:50

65 obljetnica union pulaU petak 06. prosinca Lovačko društvo "Union" Pula u svečano je obilježilo 65. godinu djelovanja i postojanja.

Nakon prigodnog referata s osvrtom na 65 godina djelovanja i postojanja Društva kojeg je podnio predsjednik Maksimilian Percan, predsjednik Lovačkoga saveza Istarske županije Gracijano Prekalj uručio je zaslužnim članovima priznanja. K tome, za unaprjeđenje i razvoj lovstva u Istarskoj županiji, Društvo je dobilo i plaketu LS Istarske županije te umjetničku sliku fazana.

 

65 obljetnica union pulaU petak 06. prosinca Lovačko društvo "Union" Pula svečano je obilježilo 65. godinu djelovanja i postojanja.

Nakon prigodnog referata s osvrtom na 65 godina djelovanja i postojanja Društva kojeg je podnio predsjednik Maksimilian Percan, predsjednik Lovačkoga saveza Istarske županije Gracijano Prekalj uručio je zaslužnim članovima priznanja.

Priznanja LS Istarske županije primilo je devet lovaca (uključujući i stranog lovca turista Lugija Ramplouda), a njih 15 primilo je odlikovanja Hrvatskog lovačkog saveza. K tome, za unaprjeđenje i razvoj lovstva u Istarskoj županiji, Društvo je dobilo i plaketu Lovačkog saveza Istarske županije te umjetničku sliku fazana.

LS Istarske županije

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 15 Prosinac 2013 13:57