Pronađen u Dravi lovac iz Petrijanca

Napisao  Petak, 16 Siječanj 2009 18:07
VARAŽDIN - Lovca S. K. (51) iz Petrijanca pronašli su 16. 1. 2009. oko 12.40  sati ronioci interventne jedinice policije PU koprivničko-križevačke u starom toku rijeke Drave u Družbincu.  Utvrđeno je da se radi o lovcu, hrvatskom državljaninu, članu lovačkog društva Šljuka Petrijanec. Njegov leš pronađen je u naselju Družbinec, u starom toku rijeke Drave, u predjelu zvanom Libaja.

Tijelo se nalazilo samo 200 metara od mjesta gdje je nesretni lovac pokušao prijeći rijeku Dravu, a dežurna istražna sutkinja Županijskog suda odredila je obdukciju u OB Varaždin kojom će se utvrditi točan uzrok smrti lovca.

Podsjetimo kako je u lovu koje je organiziralo lovačko društvo Šljuka iz Petrijanca, u četvrtak, 15. 1. 2009.  nestao 51-godišnji lovac, o čemu je predsjednik lovačkog društva obavijestio PU varaždinsku, vatrogasce i Gorsku službu spašavanja.

Lov je organiziran u naselju Družbinec, a nakon što je vodostaj rijeke Drave počeo rasti u kasnim popodnevnim satima, svi sudionici lova osim navedenog lovca, sastali su se na dogovorenom mjestu.

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58