Održan inicijativni sastanak MHLS-a Lovnog ureda Novi Zagreb

Napisao 
HLS
Utorak, 26 Lipanj 2007 19:10
mhls_novi_zagreb_lovacBREZOVICA - 20. lipnja 2007. godine, održan je inicijativni sastanak Mladeži lovnog ureda Novi Zagreb....
Dean Golubić je za predsjednika inicijativnog odbora Lovnog ureda Novi Zagreb predložio Denisa Kušnjačića, te za dopredsjednicu Sanju Maraš, što je jednoglasno prihvaćeno. Za preostale članove inicijativnog odbora izabrani su Danijel Lojen - «Fazan», Jurica Buković - «Lane», te Nenad Maljković - «Sokol» Stupnik...

BREZOVICA - 20. lipnja 2007. godine, održan je inicijativni sastanak Mladeži lovnog ureda Novi Zagreb.

 

Uvodnu riječ imao je Denis Kušnjačić, nakon čega je uslijedila prezentacija Sanje Maraš o tome kako potaknuti mladež na očuvanje okoliša, te što je zapravo MHLS-a. Nakon prezentacije, održana je inicijativni sastanak na kojem su se birali članovi inicijativnog odbora Mladeži lovnog ureda Novi Zagreb.

 

mhls_novi_zagreb_lovac_540

 

Na sastanku su također bili prisutni predsjednik Dean Golubić, predsjednik Šibensko-Kninske županije Branimir Škugor, te gospodin Josip Galović iz L.D. «Fazan» Brezovica.

 

Dean Golubić je za predsjednika inicijativnog odbora Lovnog ureda Novi Zagreb predložio Denisa Kušnjačića, te za dopredsjednicu Sanju Maraš, što je jednoglasno prihvaćeno. Za preostale članove inicijativnog odbora izabrani su Danijel Lojen - «Fazan», Jurica Buković - «Lane», te Nenad Maljković - «Sokol» Stupnik.

 

Dogovoreno je da će se redovito održavati mjesečni sastanci i organizirati akcije vezane uz očuvanje okoliša  i zaštitu prirodnih bogatstava, te kao jedan od bitnijih ciljeva naglašeno je populariziranje lovstva kod šire populacije, s posebnim naglaskom na mladima.
Zadnja izmjena Srijeda, 12 Studeni 2014 01:20
K2 Items

-

SO hunting tM

so hunting 1 2023 mala

fanzoj lovac info
ritosa lovac info
ma ra lovac infp

lovac kuhada reklama banner veliki2023