Osnovan inicijativni odbor MLS-a Šibensko - Kninske županije

Napisao 
HLS
Srijeda, 23 Svibanj 2007 03:30

mhls_sibenik ŠIBENIK - 18. svibnja održan je inicijativni sastanak Mladeži LS-a Šibensko - Kninske županije. Uvodnu riječ imao je Miro Kotarac predsjednik LS-a Šibensko - Kninske koji je naglasio važnost organiziranja županijskih organizacija mladeži i istaknu da će županijski lovački savez dati maksimalnu potporu ostvarenju tog cilja.

Osnivanje županijske organizacije održano je na visokom nivou te su osim članova mladeži osnivanju bili prisutni i brojni uzvanici ...

ŠIBENIK - 18. svibnja održan je inicijativni sastanak Mladeži LS-a Šibensko - Kninske županije. Uvodnu riječ imao je Miro Kotarac predsjednik LS-a Šibensko - Kninske koji je naglasio važnost organiziranja županijskih organizacija mladeži i istaknu da će županijski lovački savez dati maksimalnu potporu ostvarenju tog cilja. 

mhls_sibenik_v

Nakon uvodnih riječi uslijedila je prezentacija MHLS-a koju je održao član osnivačkog odbora mladeži Branimr Škugor, te je zatim dao riječ predsjedniku osnivačkog odbora Mladeži HLS-a Deanu Golubiću koji je naveo da je ovo druga županija koja dobiva svoju mladež te da će u nadolazećim tjednima biti osnovano još nekoliko županijskih organizacija mladeži te da je unatoč kratkom postojanju mladež HLS-a  uspješno organizirala i sudjelovala na tribinama i akcijama na kojima su njezini članovi dali svoj doprinos očuvanu i zaštiti prirode i životinjskog svijeta.

Dean Golubić je za predsjednika inicijativnog odbora županije Šibensko-Kninske predložio Branimira Škugora koji je jednoglasno izabran na tu funkciju, te je za dopredsjednika izabran Ante Slamić, ostali članovi inicijativnog odbora su Mate Pamuković, Tomislav Plenča i Marko Jelić.

Osnivanje županijske organizacije održano je na visokom nivou te su osim članova mladeži osnivanju bili prisutni i uzvanici Marko Maričić direktor veterinarske stanice, Petar Knez tajnik LD "Kamenjarka-Drniš", Draško Čobanov  predsjednik LD "Šibenik".

Autor: Dean Golubić 

Zadnja izmjena Srijeda, 12 Studeni 2014 01:20
K2 Items

-

SO hunting tM

so hunting 1 2023 mala

fanzoj lovac info
ritosa lovac info
ma ra lovac infp

lovac kuhada reklama banner veliki2023