Bandiću odlikovanje prvog reda

Napisao/la 
HLS
Četvrtak, 13 Veljača 2014 00:08

bandic-odlikovanjeZagrebački gradonačelnik Milan Bandić je sa suradnicima primio predstavnike Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Grada Zagreba. Predsjednik Lovačkog saveza Grada Zagreba Branko Radić, uručio je gradonačelniku Bandiću Lovačko odlikovanje I reda za izuzetne zasluge i doprinos  u razvoju i unapređenju lovstva, uzgoja i zaštite divljači na području grada Zagreba. 

bandic-odlikovanje

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je sa suradnicima primio predstavnike Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Grada Zagreba.

Predsjednik Lovačkog saveza Grada Zagreba Branko Radić, uručio je gradonačelniku Bandiću Lovačko odlikovanje I reda za izuzetne zasluge i doprinos  u razvoju i unapređenju lovstva, uzgoja i zaštite divljači na području grada Zagreba.

Na sastanku je bilo riječi o potrebama i planovima Hrvatskog lovačkog saveza, ali i Lovačkog saveza Grada Zagreba kroz naredno razdoblje. Kako bi se građanima približila ponuda divljačine u planu je otvorenje prostora na Dolcu u kojem bi se ponudila paleta divljačine, ali i organizirale prezentacije te tako stvorio brand koji bi obogatio turističku ponudu Zagreba.

HLS
Zadnja izmjena Nedjelja, 23 Veljača 2014 18:09
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023