Biškupački lovci pobjednici u lovačkom trapu

Napisao/la  Petak, 01 Kolovoz 2014 11:41

Po prvi puta Lovačko društvo „Lapjak“ iz Velike organiziralo je natjecanje u trapu. Natjecanje je održano na strelištu domaćina „Zečju bundžak“ pokraj Trnovca, a okupilo je osam momčadi iz lovačkih društava s područja Požeške kotline.

Biškupački lovci pobjednici u obje konkurencije Po prvi puta Lovačko društvo „Lapjak“ iz Velike organiziralo je natjecanje u trapu. Natjecanje je održano na strelištu domaćina „Zečju bundžak“ pokraj Trnovca, a okupilo je osam momčadi iz lovačkih društava s područja Požeške kotline.

- Do sada samo imali samo natjecanja za svoje članove, a ubuduće će ovakva natjecanja biti tradicija jer pripremamo daljnje uređenje i opremanje strelišta, kao i pristupnog puta – istaknuo je predsjednik LD „Lapjak“ Željko Tubić. Potporu takvim planovima najavio je načelnik općine Velika Vlado Boban koji je uručio pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima na natjecanju.

U ekipnoj konkurenciji najbolji su strijelci susjednog LD Papuk“ iz Biškupaca, a slijede domaćini  „Lapjak“ iz Velike, te „Slavonac“ iz Kutjeva, pa su im uručeni pehari. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu: Mato Damljanović, Antun Horvat, Mario Peternel, Slavko Bunjevac i Zlatko Jaroš.

Među pojedincima najbolji je bio Slavko Bunjevac, strijelac „Papuka“ iz Biškupaca, drugi je Davor Topol(„Sokolovac“ Požega), te treći Žarko Rimac(„Lapjak“  Velika), a oni su primili medalje.

Požega.eu, J.T., 29.07.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023