Lovci organizirali natjecanje u trap disciplini

Napisao  Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 10:03

Uz proslavu Dana općine Jesenje i njezinog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja kod Lovačkog doma u Cerju Jesenjskom u nedjelju 25 lipnja organizirano je natjecanje u trap disciplini. Na takmičenje se odazvalo 15 ekipa susjednih prijateljskih lovačkih udruga

Na početku događanja načelnik općine Jesenje, Andrija Ranogajec podijelio je odlikovanja Lovačkog saveza Hrvatske koja se dodjeljuju zaslužnim članstvima lovačkog društva.

Lovačko odlikovanja I. reda primili su Vladimir Katalenić i Ivan Herceg, Marijan Loinjak – primio je Lovačko odlikovanje II. reda, a Zdravko Šaško i Mato Kovačec Lovačko odlikovanje III. reda.

U natjecateljskom dijelu prvo mjesto pripalo je ekipi lovne jedinice Zelendvor, drugo mjesto osvojilo je lovačko društvo „Šljuka“ Zlatar Bistrica, dok je treće mjesto osvojila lovačka udruga „Diana“ Varaždin.

Naravno da treba spomenuti i zahvaliti brojnim sponzorima, njih dvadesetak, koji su potpomogli i svojim proizvodima nagradili najbolje plasirane ekipe i strijelce pojedince.

Organizirano je i gađanje zračnom puškom gdje su odlične rezultate zračnom puškom postigli strijelci civili iz Jesenja podijelivši sva tri mjesta i to: prvo mjesto Nenad Kranjčec, drugo mjesto Danijel Kranjčec te treće mjesto Božena Cvrtila.

Organizatori su za sudionike osigurali bogatu ponudu jela i pića, za dobru zabavu pobrinuli su se domaći muzikanti tako da je cjelodnevni program protekao u izuzetno vedrom raspoloženju.

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 10:08
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023