Natjecanje Lovnog ureda Vrbovec u gađanju letećih meta

Napisao  Četvrtak, 21 Lipanj 2018 08:53

U nedjelju 17.06.2018.g. na streljani pokraj lovačke kuće u Lonjici, održano je natjecanje u gađanju letećih meta za područje Lovnog ureda Vrbovec. 

Natjecanje je uvršteno i u program događanja za dan grada Vrbovca, kao i u program događanja uz prigodu obilježavanja 400 godina od ponovnog naseljavanja na područje naselja Lonjica.

Natjecanju se odazvalo 11 ekipa: LD Zec Banovo, LU Srndać Poljanski Lug, LD Sokol Vukšinac, LU Vidra Cugovec, LD Šljuka Rakovec, LD Vepar Poljana, LD Fazan Preseka, HLD Orao Vrbovec, LD Golub Dubrava, LD Gaj Gradec i domaćin LD Fazan Lonjica.

Nakon napetog natjecanja ekipno pobjedu je odnijela ekipa LD Šljuka Rakovec sa pogođene 133 mete, pa su zasluženo preuzeli i prijelazni pehar. Drugi su bili strijelci iz LD Gaj Gradec sa 120 oborenih meta, dok je treće mjesto pripalo lovcima iz LD Zec Banovo sa 117 oborenih meta.

 

U pojedinačnom dijelu natjecanja poredak se određivao nakon raspucavanja. Pa je konačni raspored strijelaca izgledao ovako:

  1. Ivan Vinković

  2. Josip Novosel

  3. Miroslav Hrastovec

  4. Zoran Šipuljak

  5. Dragutin Pek

  6. Alen Svečnjak

  7. Ivan Starčević ml.

  8. Velimir Dubravec

  9. Josip Vinković

  10. Ivan Grežina

 

Prvih šest strijelaca ujedno predstavljaju i „reprezentaciju“ Lovnog ureda Vrbovec na predstojećem natjecanju u gađanju letećih meta koje će se održati na razini Zagrebačke županije.

Uobičajeno se u ovakvim prigodama odvija i natjecanje u Fair play-u koji je ove godine pripao Ivanu Čegecu.

Naravno kako i dolikuje lovačkom druženju vladala je dobra atmosfera i odlična gastronomska ponuda.

 

 

Zadnja izmjena Četvrtak, 21 Lipanj 2018 10:56
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023