Long Beard® XR™ postavlja Svjetski rekord u pucanju na stojeću metu

Napisala  Utorak, 08 Rujan 2015 23:42
Long Beard® XR™ postavlja Svjetski rekord u pucanju na stojeću metu Novi Svjetski rekorder - Bobby Sears (Hazelhurst, GA),

Natjecatelji su na National Wild Turkey Federation natjecanju stojeće mete u Americi postavili nove svjetske rekorde sa Wichester Long Beard XR streljivom.

Postavljena su čak tri nova rekorda, i to sve u prvoj godini "života" ovog streljiva.
Nije pretjerano reći da je Wichester došao do vrha inovacijama kojima dominira u natjecanjima sačmenim streljivom na stojeće mete. Pobjedama u Otvorenoj diviziji kalibra 12 i Diviziji lovaca u kalibru 12 sa 54 pogotka u 7,5 centimatara meti na 36 metara je impresivno, ali rušenje dosadašnjeg rekorda je iznenađujuće. Proizveden 2014 Long Beard streljivo je brzo postao onaj koji mijenja igru u lovu na divlje purane.
"Znali smo da imamo nešto stvarno inovativno u Long Beard XR streljivu. Biti u poziciji vidjeti dominaciju našeg streljiva na natjecanju i rušeći dosadašnji rekord čini nas vrlo, vrlo ponosnima" rekao je Brett Flaughher, podpredsjednik marketinga Winchester streljiva.
U 2015 izašle su i magnum verzije Long Bearda XR koje nude najgušće moguće posipe i mogučnost daljih hitaca od svih ostalih proizvođača ikada.

 

Zadnja izmjena Srijeda, 09 Rujan 2015 00:14
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023