HSS organizira 2. Međunarodni seminar trenera streljaštva

Napisao  Srijeda, 25 Kolovoz 2010 21:28

Hrvatski streljački savez u zajedništvu s Hrvatskom olimpijskom akademijom i Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, sukladno Programu školovanja kadrova u streljaštvu za 2010. godinu, organizira 2. Međunarodni seminar trenera streljaštva koji će se održati u 4. i 5. 9. 2010. (subota i nedjelja) u velikom amfiteatru Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Tema seminara je taktička priprema strijelaca. Sedam predavača iz Hrvatske, Crne Gore i Velike Britanije obradit će deset tema iz područja taktike i tehnike gađanja, planiranja i metodologije treninga, tjelesne pripreme, psihologije sporta i sportske medicine. Pozivamo sve trenere, strijelce i druge zainteresirane da sudjeluju na ovom seminaru. Više informacija o seminaru, preuzmite: finalni program  i obrazac finalne prijave .

Hrvatski streljački savez u zajedništvu s Hrvatskom olimpijskom akademijom i Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, sukladno Programu školovanja kadrova u streljaštvu za 2010. godinu, organizira 2. Međunarodni seminar trenera streljaštva koji će se održati u 4. i 5. 9. 2010. (subota i nedjelja) u velikom amfiteatru Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.


Tema seminara je taktička priprema strijelaca. Sedam predavača iz Hrvatske, Crne Gore i Velike Britanije obradit će deset tema iz područja taktike i tehnike gađanja, planiranja i metodologije treninga, tjelesne pripreme, psihologije sporta i sportske medicine. Pozivamo sve trenere, strijelce i druge zainteresirane da sudjeluju na ovom seminaru. Više informacija o seminaru, preuzmite:  finalni program  i obrazac finalne prijave .

Posebno obratite pažnju da se seminar održava u velikom amfiteatru Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15, a ne kako je to ranije objavljeno u preliminarnom programu u Poslovnom centru Almeria.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na seminaru koji još nisu poslali finalnu prijavu da to učine što prije kako bismo mogli što kvalitetnije pripremiti seminar.

 

S poštovanjem,


Hrvoje Šašek
Hrvatski streljački savez
tel. ++385 1 2331122
fax. ++385 1 2331177
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023