Prvenstvo LS Primorsko goranske županije u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru

Napisao/la  Nedjelja, 05 Listopad 2014 07:28
Ocijeni
(0 glasova)

U organizaciji LS Primorsko-goranske županije i domaćina Lovačkog društva „Jelen“ Skrad - Ravna Gora, dana 28. Rujna održano je Županijsko prvenstvo u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru. Pobjednik natjecanja bio je alpski brak jazavčar Lord vlasnika Ladislava Podnara (LD „Jelen“ Skrad - Ravna Gora) sa osvojena 184 boda.

U organizaciji LS Primorsko-goranske županije i domaćina Lovačkog društva „Jelen“ Skrad - Ravna Gora, dana 28. Rujna održano je Županijsko prvenstvo u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru.

Na ispitu je prijavljeno 12 pasa, ali ga je uspješno položilo pet, dok je njih sedam diskvalificirano jer u propisanom vremenu nisu pronašli divljač.

Pobjednik natjecanja bio je alpski brak jazavčar Lord vlasnika Ladislava Podnara (LD „Jelen“ Skrad - Ravna Gora) sa osvojena 184 boda, drugo mjesto zauzeo je njemački lovni terijer Afrika vlasnika Ivana Jakovca (LD „Jelen“ Skrad - Ravna Gora) sa 179 bodova, a treće mjesto zauzeo je srpski trobojni gonič Ciko vlasnika Antona Štefanića (LD „Vrbnik - Garica“ Krk) sa 163 boda.

Kinološki suci Miroslav Grgurić iz Skrada i Zdenko Legović iz Tinjana, bili su zadovoljni sa radom pasa te ostvarenim rezultatima, kao i organizatorima koji svojim svakodnevnim radom rade na promicanju i popularizaciji lovne kinologije.

LS Primorsko goranske županije
Pročitano 2336 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023