Ispit u radu pasa glasnog gona na divlju svinju - Jankovci

Napisao/la  Utorak, 22 Srpanj 2014 12:05
Ocijeni
(0 glasova)

Dana 29. lipnja 2014. godine, u organizaciji Lovačkog saveza županije Vukovarsko-srijemske i Lovačkog društva “Orao” iz Novih Jankovaca,  održan je ispit u radu pasa glasnog gona na divlju svinju. Predmetnu manifestaciju sudili su gospodin Neno Škugor i gospodin Dražen Skoko, a održana je na vrlo visokoj lovno- kinološkoj razini.

Dana 29. lipnja 2014. godine, u organizaciji Lovačkog saveza županije Vukovarsko-srijemske i Lovačkog društva “Orao” iz Novih Jankovaca, održan je ispit u radu pasa glasnog gona na divlju svinju.

Predmetnu manifestaciju sudili su gospodin Neno Škugor i gospodin Dražen Skoko, a održana je na vrlo visokoj lovno- kinološkoj razini.

Manifestaciji je pristupilo 13 pasa, a među njima su nastupili i psi članova članova Hrvatkog kluba njemačkih lovnih terijera, podružnice „Srijem“, Tomislav Mandurić i Dejan Domitrović.

Tomislav Mandurić s psom Edijem v.Blau Divisionom osvojio je treće mjesto, s 186 bodova, dok je Dejan Domitrović s psom Brixijem Sirmiumom osvojio ukupno prvo mjesto s 204 boda.

HKLJNJLT
Pročitano 1602 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023