CACIB i CAC Rijeka 2014

Napisao/la  Subota, 04 Siječanj 2014 00:15
Ocijeni
(0 glasova)

cac-1929Međunarodna izložba pasa CACIB Rijeka i nacionalna izložba pasa CAC Rijeka održati će se u Dvorani mladosti  na Trsatu, 15. i 16. veljače 2014. godine. Izložbe organizira Sportski kinološki klub Rijeka koji iza sebe ima organizaciju pet međunarodnih i tri nacionalne izložbe. Na CACIB-u će se dijeliti Crufts kvalifikacije a zadnji rok prijave je 20. siječanj.

cacib-rijeka-2014Međunarodna izložba pasa CACIB Rijeka i nacionalna izložba pasa CAC Rijeka održati će se u Dvorani mladosti na Trsatu, 15. i 16. veljače 2014. godine. Izložbe organizira Sportski kimološki klub Rijeka koji iza sebe ima organizaciju pet međunarodnih i tri nacionalne izložbe.

 Na CACIB-u će se dijeliti Crufts kvalifikacije.

Prisustvovati izložbama mogu psi pasmina koje su priznate na nacionalnom nivou. Uvjet prijave za izložbu je da je pasmina priznata na nacionalnom nivou, pas upisan u rodovnu knjigu neke od članica FCI-a te podmirena upisnina za izložbu odnosno podmirena članarina HKS-a za tekuću godinu (ukoliko se radi o hrvatskom državljaninu. Isključeni su kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju. Psi moraju biti cijepljeni protiv bjesnoće sukladno zakonu, a bez knjižice o cijepljenju i ostalih traženih veterinarskih potvrda neće im biti dozvoljen ulaz na izložbeni prostor.

Zadnji rok prijave je 20. siječanj.

Više informacija možete saznati na web stranici SKK Rijeka.

Lovac.info
Pročitano 2713 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023