PREDSTAVLJAMO: MAROCCHI MODEL 100

Napisao  Subota, 06 Travanj 2013 01:19

U rubrici LOVAČKO ORUŽJE donosimo vam kratak opis ove veoma zanimljive Marocchi sačmarice Model 100 koja koristi Boss sistem zaključavanja i deklarira se kao jedna od boljih serija Marocchi pušaka.

U rubrici LOVAČKO ORUŽJE donosimo vam kratak opis ove veoma zanimljive Marocchi sačmarice Model 100 koja koristi Boss sistem zaključavanja i deklarira se kao jedna od boljih serija Marocchi pušaka.


Novi BOSS sustav zaključavanja bokerica. Marocchi je napravio novu bokericu, a vi odaberite razlog i steknite prednost.

marocchi sacmarica 1

 

marocchi sacmarica 2Opći pregled

Marocchi 100 bokerica sa Boss sistemom je dostupna u Trap, Sport, Classic i „All Weather“ verziji.

Ciljana skupina

Marocchi model 100 je napravljen za strijelce i lovce koji žele nešto posebno i drugačije od sveg ostalog konvencionalnog oružja.

marocchi sacmarica 4Upotrebljivost

Model 100 je bokerica sa Boss sistemom zaključavanja. Izbalansirana, jednostavna za korištenje, fino i lako prelamanje, izmjenjivi čokovi MAXI 70 i MAXI 90 za sportske verzije, genijalni Marocchi kundak s različitim opcijama prilagodbe, po mjeri strijelca; ne možete poreći da ste našli odličnu pušku, ne samo za streljanu nego i za lov.

marocchi sacmarica 5Specijalne značajke

Lijep dizajn, impresivni detalji, napredna tehnologija dolazi do izražaja na streljačkim nastupima. Osim detaljne izrade, kvalitetnog mehanizma i jednostavnog rukovanja, također ćete pronaći i prihvatljivu cijenu.

Ukratko o tvrtci

marocchi sacmarica 6Talijanska tvrtka Armi Marocchi proizvodi sportsko oružje od 1922. godine. Tvrtka koristi savijete profesionalnih lovaca i strijelaca glinenih goluba u procesu razvoja oružja.

Marocchi je 1957. Osvojila glavnu nagradu na International Inventors Exhibition (Međunarodnoj izložbi inovatora), s puškom koju je pokretao CO2 pod visokim tlakom. U to se vrijeme to smatralo tehničkom inovacijom, no otada je našlo puno širu primjenu. Kasnije je Marocchi prestala proizvoditi zračno oružje.marocchi sacmarica 3

Danas Marocchi proizvodi lovačke puške, poluautomatske sačmarice, kombinirane puške i zračno oružje. Otkad je tvrtka podigla svoju tvornicu, proizveli su 250.000 komada oružja jednostavne, dobre konstrukcije i umjerene cijene.

 

Uskoro u trgovinama RITOŠA, za ostale informacije posjetite www.ritosa-trgovine.hr
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 22:59
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023