Rasprodaja u ReplikArtu!

Napisao  Srijeda, 17 Prosinac 2014 03:17

Akcija u trgovini ReplikArt: proizvodi proizvođača ESBIT, Columbia River K&T, te te nekoliko artikala švedskog proizvođača odjeće Pinewood sniženi su od 30 do 50%! Akcija traje do isteka zaliha zato požurite!

Esbit je njemačka tvrtka koja proizvodi outdoor i survival opremu a postoji od 1936.g. U njihovom asortimanu mogu se naći sistemi i posude za pripremu hrane i pića u prirodi (roštilji, plamenici, kuhala), termos boce i posude, vakumske posude, kuhala za čaj i kavu, jedaći pribor te kocke za potpalu. Svi proizvodi su dugotrajni, praktični i lagani. Načinjeni su od anodiziranog auminija te su idelani za sve koji svoje vrijeme često provode u prirodi ili na putu. Proizvode na akciji pogledajte ovdje: Esbit.

Columbia River Knife&Tool je američka tvrtka koja od 1994. g. proizvodi noževe, alate i ostalu opremu. Columbia River K&T nudi široku paletu proizvoda za lovce, ribolovce, outdoor, survival i vojno-taktičke entuzijaste, te kompaktna, džepna izdanja korisnih proizvoda. Osnovu tvrtke čine fiskni i sklopivi noževi, sjekirice, multi-alati i oštrači, naprednog dizajna, kvalitetne izvedbe i pristupačne cijene. Svi noževi i alati imaju garanciju. Proizvode na akciji pogledajte ovdje: CRK&T.

Pinewood je švedski brend funkcionalne odjeće za lov, boravak u prirodi i slobodno vrijeme. Glavne značajke Pinewood odjeće su korištenje kvalitetnih materijala, funkcionalan dizajn te umjerena cijena. Pinewood nudi hlače, jakne, prsluke, veste, košulje, majice, rukavice, kape, ruksake i sredstva za održavanje odjeće.

Ove, ali i još neke dodatne proizvode na akciji pogledajte ovdje.

Trgovina ReplikArt nalazi se u Zagrebu, Florijana Andrašeca 22 (karta), telefon za informacije: 01 309 4714.

Lovac.info
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 14:18
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023