Digitalni noćni dodatak Forward DFA75

Napisao/la  Srijeda, 04 Lipanj 2014 00:05

Digitalni noćni dodatak Forward DFA75 je dizajniran za brzu i laganu pretvorbu dnevnog optičkog ciljnika u noćni ciljnik. Za ovu transformaciju se koriste specijalno dizajnirani adapteri (kupuju se zasebno) s različitim promjerima a koji se postavljaju na vanjski ovoj objektiva ciljnika. Adapter ostaje trajno na objektivnom dijelu ciljnika. Ovo omogućava brzo i precizno spajanje Forward DFA75 u uvjetima noćnog lova.

Uređaj je opremljen iznimno osjetljivim CCD elementom; slika prenešena na OLED displej visoke rezolucije je kontrastna, jasna i bogata. Zahvaljujući OLED displeju (640x480 pixels) Forward DFA75 me moguće koristiti u velikom temperaturnom rasponu od -25 °С do +50 °С.

Digitalni noćni dodatak Forward DFA odlikuje paleta mogućih podešavanja slike: ugađanje osvjetljenosti i kontrasta (od 0 do 20), podešavanje osjetljivosti. Mogućnost podešavanja slike za specifične primjene. Forward DFA je opremljen laserskim iC iluminatorom kojeg je moguće skidati (915 nm valne duljine, sigurnosne kategorije 1) koji djeluje u neviljivom IC spektru. Odlikuje ga mogućnost podešavanja širine snopa (od točke do širokog snopa) i tri stupnja jačine.

Glavni izbornik Forward DFA uključuje niz funkcija kao što su: osnovne postavke, provjera i ugađanje točke pogotka, funkcija podešavanje horizonta. Ikone na podatkovnom prikazu prikazuju operativni status uređaja (aktivne funkcije, indikator istrošenosti baterija). Forward DFA75 nudi i video izlaz preko kojeg je moguće snimanje na vanjske snimače. Izmjena video standarda snimanja je moguća iz glavnog izbornika uređaja (od PAL na NTSC).

Digitalni noćni dodatak Forward DFA75 se napaja putem četiri punjive baterije ali ga je moguće napajati i iz vanjskog izvora napajanja. Osnovne upravljačke funkcije (paljenje i gašenje uređaja i IC osvjetljivača, aktivacija "SumLight" funkcije) je moguće pomoću programibilnog daljinskog upravljača koji se isporučuje s uređajem.

U kombinaciji s Pulsarovim 10x32 monokularem uređaj funkcionira kao digitalni noćni monokular povećanja od 10X. DFA75 je dizajniran kako za profesionalnu tako i amatersku primjenu: lov, promatranje, osiguranje prostora, nadzor...

Ekskluzivni distributer cijele palete Yukon i Pulsar proizvoda za Republiku Hrvatsku, Republiku Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srbiju, Lapis Plus d.o.o., tel: 01-4668785, www.lapis-plus.com

Lovac.info
Zadnja izmjena Srijeda, 03 Prosinac 2014 18:16
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023