Le Chameau čizme - "Rolls Royce" među čizmama

Napisao/la  Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 00:08

le-chameau 2Tvrtka Le Chameau je poznata zbog svojih visokokvalitetnih gumenih čizama, prvenstveno namijenjenih lovcima i ribičima. Le Chameau čizme imaju 80 godina dugu povijest obiteljske proizvodnje. Proizvodnja čizama se shvaća vrlo ozbiljno i svaki par čizama izrađuje posebno školovan majstor. U njihovu ručnu izradu utkano je mnogo vremena, pažnje, znanja i preciznosti. To je i prvo poduzeće koje je prilikom izrade čizama uspješno spojilo kožu i gumu i upotrijebilo zip zatvarač.

le-chameau 1

Poduzeće Le Chameau je poznato zbog svojih visokokvalitetnih gumenih čizama, prvenstveno namijenjenih lovcima i ribičima.

le-chameau 2Le Chameau čizme imaju 80 godina dugu povijest obiteljske proizvodnje. Proizvodnja čizama se shvaća vrlo ozbiljno i svaki par čizama izrađuje posebno školovan majstor. U njihovu ručnu izradu utkano je mnogo vremena, pažnje, znanja i preciznosti. To je i prvo poduzeće koje je prilikom izrade čizama uspješno spojilo kožu i gumu i upotrijebilo patent.

Le Chameau čizme su napravljene od kvalitetne prirodne gume s ojačanim ojačanim džonom i vodonepropusnim zip zatvarač duž cijele čizme. Kompletna unutrašnjost ove čizme napravljena je od prave kože sa isto tako posebnim kožnim uloškom. Dizajnirane kako bi čuvane toplinu i suhoću noge bez obzira na vremenske uvjete. Ističu se svojim dizajnom, lagane su, izdržljive i pružaju stabilnost nozi. 

Nazivaju se i „Rolls Roysem među čizmama“ i to ne bez razloga. Jednom kada obučete ove čizme teško da ćete ikada više pomisliti da postoji zamjena za njih.

Le Chameau u svojoj ponudi ga ima trgovina Fanzoj, u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu.

Lovac.info
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 00:28
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023