Lovna kinologija Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije

Napisao  Utorak, 03 Listopad 2017 10:07

Vlado Vidas, član lovačkog društva „Kamenjarka“ Mali Lošinj, s engleskim seterom Tangom, pobjednik je županijskog prvenstva u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“.

Lovnokinološka manifestacija održala se u organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i Lovačkog društva „Jelen“ Skrad - Ravna Gora u njihovu lovištu VIII/113 - „Višnjevica“ u Ravnoj Gori. Drugo mjesto zauzeo je Milorad Šepić iz lovačkog društva „Tuhobić“ Krasica sa engleskom setericom Albom, dok je treći bio Goran Prelac član lovačkog društva “Tetrijeb“ Delnice s epanjel bretonom Bekom.

kinologija 2017 prim.gor

Suci na županijskom prvenstvu bili su Nikola Dujmović iz Omišlja i Alen Štimac iz Skrada, koji su napomenuli da su psi dali maksimum, te se zahvalili organizatorima i svim lovcima koji su pomogli da se natjecanje održi, u nadi da će se više lovaca uključiti u rad i natjecanje s lovačkim psima te na taj način podignuti kvalitetu lovne kinologije u našoj županiji. Proglašenje i podjela pehara obavljeni su u istom lovištu u lovačkom domu „Za Jasen“. Osim samog natjecanja, održan je i IPO ptičara.

 

Bojan Marković