Drugo kolo lovnog streljaštva LS-a Primorsko-goranske županije

Napisao  Petak, 21 Srpanj 2017 14:29

Na strelištu „Kukuljanovo“ u Kukuljanovu, u organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i Primorsko-goranske županije, održano je 2. kolo lovačkog streljaštva u gađanju letećih meta.

Po vrlo vjetrovitom vremenu, dvadeset i sedam lovaca/strijelaca natjecalo se u disciplini lovački parkur, u dvije serije po dvadeset i pet meta. prije početka natjecanja, predsjednik povjerenstva za lovno streljaštvo Milorad Šepić, upoznao je sve natjecatelje sa pravilima natjecanja, te im poželio puno uspjeha.

U vrlo napetoj završnici, prvo mjesto podijelili su Filip Vasilić iz LD „Šljuka“ Krk i Željko Lučić iz LD „Lisjak“ Kastav sa 32 pogođene mete, dok su treće mjesto podijelili čak 5 lovaca, Vladimir Babić (LD „Šljuka“ Krk), Mario Antolić (LU „Lipov vrh“ Severin-Lukovdol), Mladen Superina (LD „Jelen“ Čavle), Iko Voloder (LD "Jelenski Jarak" Vrbovsko) i Milorad Šepić (LD „Tuhobić“ Krasica) sa 31 pogođenom metom.

Ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa LD „Jelen“ Čavle (88 bodova), drugo mjesto osvojilo je LD „Lisjak“ Kastav (83 bodova), dok je treće mjesto pripalo prvoj ekipi LD „Jelenski jarak“ Vrbovsko sa 77 osvojenih bodova.

Nakon dva kola, u vodstvu senalaze lovci iz LD „Šljuka“ Krk sa osvojenih 199 bodova.

Sljedeće županijsko natjecanje održati će se 28. kolovoza na strelištu „Kamensko“ u Stubici, na kojem će se strijelci natjecati u disciplinama lovački trap (u dvije serije po 25 meta), te lovački karabin (dvije serije po 5 hitaca u metu srnjaka).

 

Bojan Marković
Zadnja izmjena Petak, 21 Srpanj 2017 15:13