Koja vjerojatnost je naići na tri zapletena mužjaka?

Napisao/la  Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 00:01

Three bucks 1Nesvakidašnji slučaj iz Ohia, SAD, od studenog prošle godine. Šumar je naišao na bizaran prizor troje bjelorepana kako plutaju potokom zapletenog rogovlja. Izdaleka je mislio da se radi o jednom truplu a kada se zagledao malo bolje nije mogao vjerovati svojim očima. Mužjaci su bili nepravilni dvanaesterac, deseterac i nepravilni osmerac.

Three bucks 7

Nesvakidašnji slučaj iz Ohia, SAD, od studenog prošle godine. Šumar je naišao na bizaran prizor troje bjelorepana kako plutaju potokom zapletenog rogovlja. Izdaleka je mislio da se radi o jednom truplu a kada se zagledao malo bolje nije mogao vjerovati svojim očima.

Mužjaci su bili nepravilni dvanaesterac, deseterac i nepravilni osmerac. Prema rekonstrukciji, nepravilni osmerac i nepravilni dvanaesterac su se sukobili na obali i zapleli svaki jednom granom rogovlja. Onda je deseterac ušao u sukob i njegovo rogovlje je zahvatilo rogovlje druge dvojice od baze prema vrhovima. Tako se svo troje zaplelo i polako ulazilo u sve dublju vodu gdje se naposljetku i utopilo.

Kolika je vjerojatnost da se to dogodi?!

GoHunts.com