Kampanja „Taste of game“ – Okus divljači

Napisao/la  Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 01:00

taste-of-gameNajveća lovna organizacija u Velikoj Britaniji, British Association for Shooting and Conservation (BASC) posebnom medijskom kampanjom promovira konzumaciju divljači.

Povezujući prodavače divljačine s konzumentima, objavljujući recepte i vijesti, te brendiranjem nastoji podići svijest o kvaliteti divljačine i njenim pozitivnim učincima na ljudsko zdravlje.

taste-of-gameNajveća lovna organizacija u Velikoj Britaniji, British Association for Shooting and Conservation (BASC) promovira konzumaciju divljači povezujući prodavače divljačine s kupcima konzumentima, i objavljujući recepte i vijesti.

Kampanja „The Taste of Game“ (Okus divljači) nastoji podići svijest o kvaliteti divljačine i njenim pozitivnim učincima na ljudsko zdravlje – meso divljači je krto, manje masno, bogato bjelančevinama, lako probavljivo i hranjivo. Prirodna ispaša daje mesu posebnu kakvoću i okus koji se želi promovirati kroz razne postere, kartice s receptima, brošure, te online informiranje kupaca o dobavljačima divljačine, restoranima i mjestima gdje se ona može kupiti.

Kampanja također pomaže i malim poduzetnicima kako bi njihovi proizvodi našli put do stola konzumenata. Osmišljen je i novi logo kako bi konzumenti odmah prepoznali proizvode od divljačine. Logo a moći će se upotrebljavati na proizvodima, a moći će ga iskoristiti i restorani, mesari i uzgajivači divljači kako bi osvrnuli pažnju kupaca na svoje proizvode.

Više o kampanji možete pogledati na web stranici: Taste of Game

Lovac.info

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 01:19