Hunters helping hunters

Napisao/la  Nedjelja, 24 Studeni 2013 08:46

HHHLovci pomažu lovcima - Hunters Helping Hunters naziv je udruge u čijoj je srži pomaganje.
Riječ je o udruzi lovaca koja nudi financijsku i psihološku pomoć svim lovcima i njihovim obiteljima u slučaju bolesti, ranjavanja, smrti, ovisnosti i obiteljskih problema. Za sada takve udruge postoje samo u SAD-u, ali ne treba isključiti njihovo osnivanje ni među domaćim lovcima.

HHHLovci pomažu lovcima - Hunters Helping Hunters naziv je udruge u čijoj je srži pomaganje.

Riječ je o udruzi lovaca koja nudi financijsku i psihološku pomoć svim lovcima i njihovim obiteljima. Lovci pomažu jedni drugima u slučaju teških bolesti, nesreća, ovisnosti, loše financijske i obiteljske situacije i drugo. Uz novčanu i psihološku pomoć organizacije, lovci i njihove obitelji mogu se lakše usredotočiti na rješavanje problema koji ih zadese tijekom teških vremena.

Organizacija pomaže i pri organiziranju lovova i druženja kako bi se potrebitim lovcima pomoglo i na taj način, kroz druženje i boravak na otvorenom. Organizacije do novaca dolaze donacijama, sponzorima i organiziranjem događaja.

Ove vrste udruga potekle su iz SAD-a, a već postoje one u kojima lovci pomažu veteranima ratova, vojnicima, djeci, gladnima i slično.

Hoće li i domaći lovci doći na ovakvu ideju?

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 24 Studeni 2013 09:47