Po četvrti put održan Kup Hrvatskog lovačkog saveza u radu pasa glasnog gona na zeca

Napisao/la  Utorak, 19 Studeni 2013 07:34

cetvrti-kup-HLSa-psi-glasnog-gona-na-zeca 4U lovištu LD „Jarebica“ Novalja na otoku Pagu koji djeluje u sastavu LS Ličko-senjske županije održan je 4. Kup Hrvatskog lovačkog saveza u radu pasa glasnog gona na zeca.

U konkurenciji 18 natjecatelja najbolji su bili Ivan Milina iz LS-a Dubrovačko-neretvanske županije i njegova Bianca, istarski kratkodlaki gonič. Drugo mjesto osvojio je predstavnik domaćina Berislav Badurina iz LS-a Ličko senjske županije s istarskim kratkodlakim goničem Lera. Treće mjesto osvojio je Jozo Perica iz LS Šibensko-kninske županije s posavskim goničem Ara.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je, po četvrti put, LS Dubrovačko-neretvanske županije za koji su nastupili Nikola Milina s Astrom, Ivan Milina s Biancom i Vedran Vodopić s Larom (sve istarski kratkodlaki goniči). 

cetvrti-kup-HLSa-psi-glasnog-gona-na-zeca 4U lovištu LD „Jarebica“ Novalja na otoku Pagu koji djeluje u sastavu LS Ličko-senjske županije održan je 4. Kup Hrvatskog lovačkog saveza u radu pasa glasnog gona na zeca.

Na natjecanju je nastupilo 6 ekipa lovačkih saveza županija. U konkurenciji 18 natjecatelja najbolje se po teškom kamenitom terenu, buri i posolici snašao Ivan Milina iz LS-a Dubrovačko-neretvanske županije i njegova Bianca. Bianca, istarski kratkodlaki gonič, zeca je gonila neprekidno 31 minutu te u finalu pokazala izvrsni rad.

Drugo mjesto osvojio je predstavnik domaćina Berislav Badurina iz LS-a Ličko senjske županije s istarskim kratkodlakim goničem Lera. Treće mjesto osvojio je Jozo Perica iz LS Šibensko-kninske županije s posavskim goničem Ara.

cetvrti-kup-HLSa-psi-glasnog-gona-na-zeca 1U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto, po četvrti put,  osvojio je LS Dubrovačko-neretvanske županije za koji su nastupili Nikola Milina s Astrom, Ivan Milina s Biancom i Vedran Vodopić s Larom (sve istarski kratkodlaki goniči). Drugo mjesto osvojio je LS Ličko-senjske županije za koji su nastupili Ivan Rogić i Berislav Badurina također s istarskim kratkodlakim goničima te Ivan Jovanović s posavskim goničem Arisom od Podoštre. Treće mjesto zauzeo je LS Šibensko-kninske županije u sastavu Damir Škugor s Astorom i Grgo Vukšić s Arom, istarskim kratkodlakim goničima, te Jozo Perica s Posavskim goničem Ara.

Čestitike pobjednicima i njihovim vrijednim psima!

HLS
Zadnja izmjena Četvrtak, 21 Studeni 2013 15:39