Hotel Picok

Napisao  Srijeda, 31 Prosinac 2008 11:51
Što vam sve nudimo u "Picoku"?
Imamo i za najzahtjevniji ukus i nepce ponešto! Trenutačno hotel Picok raspolaže sa 200 postelja, restoranom, aperitiv barom, ljetnom terasom, salom za sastanke, pivnicom - Đurđevečkom ižom, uređenom u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Okusite domaće specijalitete spravljene s ljubavlju, a po tradicionalnim receptima podravskih domaćica. Na vinskoj karti kušajte vina podravskih i najpoznatijih hrvatskih vinara.
Utočište od stresne svakodnevnice potražite u našoj oazi, u wellnessu & spa, opustite se uz nekoliko vrsta masaža, finsku saunu, parnu kupelj, infracrvenu kabinu, jacuzzi, zaplivajte bazenom... Uronite u kupku ili saunu po izboru, isprobajte razne tretmane kakom, algama, anti-aging, koji će vas učiniti poletnima i spremnima za suočavanje s radnim obvezama, a ako se prepustite jednoj od nekoliko vrsta egzotičnih masaža, znati ćete daje to pravi način za opuštanje i njegu tijela i mjesto koje će vas odvesti u sasvim drugi svijet. Odaberite svoju oazu u kojoj ćete biti zadovoljni, vedri i sigurni.
Zbog kraja u kojem je smješten, hotel Picokje odlična destinacija za ljubitelje lova na visoku divljač, za ribiče radi ribolova u Dravi, a nadohvat ruke gostu je i jedinstveno područje bogate flore i faune "Đurđevački peski" ili kako ga još nazivaju "Hrvatska Sahara". Ovo je idealno odredište za sve one koji žele svim čulima uživati u čarima prirode.
Dođite i prepustite se čaroliji prirode, starih običaja, povijesnih činjenica, bakinih priča koje koketiraju sa svijetom današnjice i egzotičnim krajevima.
Budite naš gosti Do skorog viđenja...

HOTEL PICOK

Trg sv. Jurja 6
48350 Đurđevac, Hrvatska

recepcija: +385 (0)48 672 200
pivnica: +385 (0)48 672 250
wellness: +385 (0)48 672 253

 

Zadnja izmjena Petak, 02 Ožujak 2012 01:25