Praktikum kratkog vatrenog oružja

Petak, 26 Prosinac 2008 17:00
Ocijeni
(0 glasova)
praktikum_stolnik_140
    • Autor: prof. Damir Stolnik
    • Nakladnik: Las d.o.o.
    • Za nakladnika: 
    • ISBN:  
    • Dimenzije:  
    • Napomena:Priručnik za osposobljavanje u rukovanju i gađanju kratkim vatrenim oružjem
    • Cijena: 70,00 kn, oslobođeno PDV.
 
 
 
 
 
 
 
PRAKTIKUM KRATKOG VATRENOG ORUŽJA  
 
praktikum_stolnik


Knjiga Praktikum kratkog vatrenog oružja autora Damira Stolnika jedna je od rijetkih hrvatskih knjiga koje obrađuju upravo tematiku rukovanja kratkim vatrenim oružjem kao vještine koja je potrebna za učinkovitu samoobranu kako za službene osobe tako i građane koji posjeduju oružje.

Oslanjajući se na svoje dugogodišnje praktično iskustvo, autor je u knjizi opisao korištenje kratkog vatrenog oružja na način koji je pristupačan svakome, radilo se o početniku ili o pripadniku neke specijalističke grupe.

Poglavlja knjige obrađuju osnove, navodeći prvo pravila sigurnosti pri rukovanju vatrenim oružjem i zaštitnim sredstvima. Opisane su različite vrste pištolja i revolvera, način rada njihovih susatava te razne vrste streljiva.

Obrađene su osnovne tehnike rukovanja kratkim vatrenim oružjem i osnovne tehnike gađanja. Dio knjige posvećenje i kratkom vr Irenom oružju kakvo se najčešće nalazi u vlasništvu građraa i pravnih osoba u Republici Hrvatskoj.


Kroz cijelu knjigu osnovne radnje koje mora poznavati svaki pojedinac koji se služi vatrenim oružjem objašnjene su jednostavno i jasno, uz opise popraćene slikama ( sa HS-9 pištoljem).


Knjiga Praktikum kratkog vatrenog oružja zato dobro je početno štivo za osobe koje, na osnovnom nivou, žele naučiti rukovati kratkim vatrenim oružjem.

Recenzija: Dean Rostohar, SPECWOG glavni instruktor, veteran SJ Policije „Alfa".

 

CIJENA KNJIGE: 70,00 kn. Oslobođeno PDV.

 SADRŽAJ:

 

Pročitano 7579 puta Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023