LS Bjelovarsko bilogorske županije 20 godina rada obilježio monografijom

Petak, 12 Rujan 2014 00:34
Ocijeni
(2 glasova)

Na sajamskom prostoru u Gudovcu u nedjelju 7. rujna, je, uz svečanu sjednicu i promociju monografije proslavljena je dvadeseta godišnjica rada i djelovanja Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

U nedjelju, 07. Rujna, je na sajamskom prostoru u Gudovcu uz svečanu sjednicu i promociju monografije proslavljena je dvadeseta godišnjica rada i djelovanja Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

Sjednicu je uz dva dopredsjednika i mnoštvo uzvanika predvodio predsjednik LS Bjelovarsko-bilogorske Miroslav Čačija. U svom govoru osvrnuo se na uspješno djelovanje i rad lovaca Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije u proteklom razdoblju te zahvalio svima koji su sudjelovali u radu i razvoju ovog po mnogočemu bogatog i prepoznatljivog Saveza. Zaslužnim članovima kao i institucijama podijeljena su priznanja.

U povodu obilježavanja 20 godina od osnutka Saveza tiskana je i monografija koja objedinjuje rad ovog Saveza u impresivnom djelu. Monografiju je predstavio izv.prof.dr.sc. Krešimir Krapinec koji s prof.dr.sc. Josom Vukelićem potpisuje i recenziju.

Manifestaciju su uveličali i rogisti LS Bjelovarsko-bilogorske županije.

HLS
Pročitano 3565 puta Zadnja izmjena Utorak, 16 Prosinac 2014 10:32
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023