Odjel Lovstva i zaštite prirode na varaždinskom sajmu lova

Napisao/la  Subota, 18 Listopad 2014 00:40

U Varaždinu je od 10. – 12. listopada u Gradskoj sportskoj dvorani uz rijeku Dravu održan 19. međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda i turizam. Na oko dvije tisuće kvadrata izložbenog prostora i između stotinjak izlagača iz Hrvatske i zemalja Europske unije na sajmu se već tradicionalno predstavio Odjel lovstva i zaštite prirode, Veleučilišta u Karlovcu.

U Varaždinu je od 10. – 12. listopada u Gradskoj sportskoj dvorani uz rijeku Dravu održan 19. međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda i turizam. Na oko dvije tisuće kvadrata izložbenog prostora i između stotinjak izlagača iz Hrvatske i zemalja Europske unije na sajmu se već tradicionalno predstavio Odjel lovstva i zaštite prirode, Veleučilišta u Karlovcu.

Sajamsku svečanost otvorio je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina koji se potom uz visoke uzvanike prošetao između izlagača. Posebno zanimanje iskazao je za izložbeni prostor Veleučilišta u Karlovcu gdje se u ugodnom razgovoru s pročelnikom Odjela lovstva i zaštite prirode, dr. sc. Krunoslavom Pinturom, prof.v.š., zadržao duže vrijeme.

Sajam je u tri dana obišlo više tisuća posjetitelja, a da je promidžba Veleučilišta u Karlovcu ondje opravdana potvrđuju i najnoviji upisani studenti na Odjel lovstva i zaštite prirode koji su upravo na ovom sajmu dobili afirmaciju za daljnje školovanje.

VUKA, 16.10.

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 07 Prosinac 2014 15:23
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023