Tradicionalni Foto natječaj "Divljač i priroda" 2012 Odjela lovstva i zaštite prirode VUKA

Napisao  Nedjelja, 28 Listopad 2012 09:43

vuka-logo-n Odjel lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu u suradnji sa Studentskim centrom u Karlovcu i pod pokroviteljstvom Hrvatskog lovačkog saveza organizira izložbu fotografija s međunarodnim sudjelovanjem u namjeri da se široj publici omogući uvid u fotografsko stvaralaštvo studenata i profesora Veleučilišta u Karlovcu, Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Školskog centra Postojna (SLO). Izložba će biti postavljena u prostorima Studentskog centra u Karlovcu od 18.12.2012. do 25.01.2013.

LOVAC.info i ove godine medijski pokrovitelj izložbe.

vuka-logo-nNATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE NA IZLOŽBI „PRIRODA I DIVLJAČ“ 2012

Odjel lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu u suradnji sa Studentskim centrom u Karlovcu i pod pokroviteljstvom Hrvatskog lovačkog saveza organizira izložbu fotografija s međunarodnim sudjelovanjem u namjeri da se široj publici omogući uvid u fotografsko stvaralaštvo studenata i profesora Veleučilišta u Karlovcu, Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Školskog centra Postojna (SLO).
Izložba će biti postavljena u prostorima Studentskog centra u Karlovcu od 18.12.2012. do 25.01.2013.

LOVAC.INFO komentar....
LOVAC.info i ove godine medijski je pokrovitelj ove iznimno vrijedne manifestacije, ove godine kao novina pravo sudjelovanja imaju i studenti Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Školskog centra Postojna (SLO)

Komentirajte i vi....

Uvjeti natječaja:

  • pravo sudjelovanja imaju svi studenti, inženjeri i profesori Veleučilišta u Karlovcu, studenti i profesori Veterinarskog Fakulteta u Zagrebu, Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Školskog centra Postojna
  • svaki se autor može javiti na Natječaj s najviše 5 pojedinačnih fotografija (žiri natječaja će odabrati najbolju fotografiju)
  • autori fotografije mogu predati osobno u Kabinetu 212, Trg J.J. Strossmayera 9, Karlovac ili poslati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 26.11.2012.
  • format rada nije strogo ograničen, a digitalne fotografije se predaju na prenosivom mediju
  • autori svoje podatke kao i one o fotografijama moraju napisati na priloženoj prijavnici (potrebno je navesti je li divlja životinja snimljena u prirodi ili u zatočeništvu)
  • svaki autor osobno odgovara za prikazani motiv i bez naknade dozvoljava da se reprodukcija fotografija može koristiti za potrebe Veleučilišta u Karlovcu i SC Karlovac
  • najkvalitetnije fotografije odabrat će žiri natječaja
  • za autore najboljih fotografija osigurane su nagrade
Detaljne informacije o Natječaju i izložbi možete zatražiti na tel. 047/843-522 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadnja izmjena Subota, 09 Ožujak 2013 11:18
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023