Uređenje strelišta u Bzenici priprema za državno natjecanje lovaca

Napisao/la  Subota, 09 Kolovoz 2014 00:08

Strelište po olimpijskim pravilima u selu Bzenica pokraj Pleternice, gdje će se i ove godine potkraj rujna održati državno natjecanje lovaca Hrvatske u disciplinama trap i parkur, ovih dana se priprema za taj veliki događaj. Postavljeno je 750 metara plastificiranog pletiva zajedno sa pripadajućim stupovima i ulaznim vratima tako da su ograđena tri hektara površine strelišta, a prije toga je napravljen servis kompletne opreme i strojeva na strelištu i to za lovački trap.

Strelište po olimpijskim pravilima u selu Bzenica pokraj Pleternice, gdje će se i ove godine potkraj rujna održati državno natjecanje lovaca Hrvatske u disciplinama trap i parkur, ovih dana se priprema za taj veliki događaj.

- Postavljeno je 750 metara plastificiranog pletiva zajedno sa pripadajućim stupovima i ulaznim vratima tako da su ograđena tri hektara površine strelišta, a prije toga je napravljen servis kompletne opreme i strojeva na strelištu i to za lovački trap - kazao je potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović koji je zajedno s predsjednikom Nadzornog odbora tog saveza Radovanom Rotarom nadgledao izvođenje radova.

Za radove su bili zaduženi radnici i mehanizacija požeške tvrtke „Promet građenje“, a uz organizaciju i pod stalnim nadzorom Izvršnog odbora Županijskog lovačkog saveza. Ovdje su izmijenjeni dotrajali dijelovi opreme, te dograđena upravljačka elektronika za lovački trap u skladu sa propisima o lovnom streljaštvu. Sve to traje dva tjedna, a do sada je ukupno uloženo oko 40 tisuća kuna što su sredstva ovog saveza.

-Slijedi nabava opreme i strojeva za drugu streljačku disciplinu lovački parkur koja će se ugraditi prije natjecanja i biti sastavni dio strelišta – nastavlja nam Bertelović dodajući da će tada ovo strelište trajno biti spremno za natjecanja u obje discipline.

Glas Slavonije, 06.08., J.T.
Zadnja izmjena Srijeda, 12 Studeni 2014 01:25
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023