Treće prvenstvo u streljštvu lovnog ureda Dugo Selo

Napisao/la  Petak, 18 Srpanj 2014 00:03

Lovni ured Dugo Selo po treći puta organizirao je prvenstvo u lovnom streljaštvu, u disciplini trap, koje je održano 6. srpnja 2014. godine na streljani LD "Zec" Oborovo. Na prvenstvu je sudjelovalo šest od sedam ekipa lovačkih društava s našeg područja. Domaćin, LD "Zec" Oborovo ponovo je pokazao svoje organizacijske i domaćinske kvalitete te su na kraju bez obzira na rezultate svi strijelci i posjetitelji zadovoljno napustili ovo lovno streljačko druženje.

Lovni ured Dugo Selo po treći puta organizirao je prvenstvo u lovnom streljaštvu, u disciplini trap, koje je održano 6. srpnja 2014. godine na streljani LD "Zec" Oborovo.

Na prvenstvu je sudjelovalo šest od sedam ekipa lovačkih društava s našeg područja. Domaćin, LD "Zec" Oborovo ponovo je pokazao svoje organizacijske i domaćinske kvalitete te su na kraju bez obzira na rezultate svi strijelci i posjetitelji zadovoljno napustili ovo lovno streljačko druženje.

Nakon ekipnog natjecanja, najbolji pojedinci natjecali su se za plasman u reprezentaciju našeg Lovnog ureda koji će sudjelovati na prvenstvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije .

Službeni rezultati - ekipno :

  1. mjesto LD "Zec" Oborovo
  2. mjesto LD "Strijelac 2000" Ježevo
  3. mjesto LD "Sokol" Stančić
  4. mjesto LD "Fazan" Svibje
  5. mjesto LD "Srna" Lupoglav
  6. mjesto LD "Srnjak" Dugo Selo

Strijelci LD "Zec" Oborovo po treći puta osvojili su prvo mjesto te im je u trajno vlasništvo pripao prelazni pehar.

Najbolji strijelci iz ekipnog natjecanja nastavili su natjecanje za plasman u reprezentaciju LU Dugo Selo. Nakon pojedinačnog natjecanja rezultati su slijedeći:

  1. mjesto Horvat, Robert LD "Strijelac 2000" Ježevo
  2. mjesto Ištvanić, Igor LD "Fazan" Svibje
  3. mjesto Švedi, Krunoslav LD "Sokol" Stančić
  4. mjesto Sočnić, Jadranko LD "Zec" Oborovo
  5. mjesto Điđa, Mario LD "Zec" Oborovo
  6. mjesto Kirin, Stjepan LD "Zec" Oborovo

Svim sudionicima ovog Prvenstva sve čestitke na trudu, korektnom ponašanju , a reprezentaciji LU želimo puno sreće na Županijskom prvenstvu.

Dugoselska kronika, 15.07., B.K.
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 21:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023