Održano prvenstvo Zagrebačke županije u trapu

Napisao/la  Ponedjeljak, 23 Lipanj 2014 00:15

Proteklog vikenda u Vrbovcu je održano prvenstvo Zagrebačke županije u gađanju letećih meta u disciplini trap. Na iznenađenje mnogih do naslova najboljeg strijelca Zagrebačke županije stigao je proslavljeni hrvatski strijelac, Željko Vađić koji je u osnovnom meču zauzeo drugo mjesto, s pogođenim golubom manje (116) od klupskog kolege Saše Sedmaka (117). Kao trećeplasirani u polufinale se plasirao još jedan član SK Turpolje, Milivoj Tečec.

Proteklog vikenda u Vrbovcu je održano prvenstvo Zagrebačke županije u gađanju letećih meta u disciplini trap. Na iznenađenje mnogih do naslova najboljeg strijelca Zagrebačke županije stigao je proslavljeni hrvatski strijelac, Željko Vađić koji je u osnovnom meču zauzeo drugo mjesto, s pogođenim golubom manje (116) od klupskog kolege Saše Sedmaka (117). Kao trećeplasirani u polufinale se plasirao još jedan član SK Turpolje, Milivoj Tečec, a uz njih među šest su ušli i Gordovci Davor Gmižić i Nino Prekratić, te Mario Cnić iz SK Trap Vrbovec.

Vađić i Crnić su u polufinalnom meču napravili najbolji rezultat pogodivši po 14 „glinenjaka“ čime su izborili finale, dok su u meč za broncu ušli Davor Gmižić i Milivoj Tečec. Gmižiću je na kraju pripala bronca, dok je u finalu Vađić bio bolji od Crnić osvojivši tako naslov prvaka Zagrebačke županije.

U ekipnom poretku najbolji su bili strijelci Turopolja (Sedmak, Tečec i Lacković) koji su osvojili prvo mjesto ispred Gorda (braća Željko i Davor Gmižić i Prekratić). I u juniorskoj konkurenciji nabolji je bio član Turopolja, Ivan Bastalec ispred Gordovih uzdanica Josipa Kalisara i Viktora Ošpuha, dok je kod žena najbolja bila Una Kovačić kojoj je jedina protivnica bila Sara Gmižić iz Gorda.

VGdanas, 17.06.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023