III kolo županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu Dubrovačko neretvanske županije

Napisao/la  Subota, 21 Lipanj 2014 00:06

Na strelištu Raba (Općina Slivno) održano je III kolo ovogodišnjeg županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu. Na rasporedu je bila disciplina lovački trap. Po oblačnom i dosta hladnom vremenu nastupila su 42 lovca iz 6 lovačkih udruga. Nakon otpucane dvije serije po 15 meta najbolji rezultat je postigla ekipa LD "Muflon" iz Metkovića s pogođenih 65 meta.

Na strelištu Raba (Općina Slivno) održano je III kolo ovogodišnjeg županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu. Na rasporedu je bila disciplina lovački trap. Po oblačnom i dosta hladnom vremenu nastupila su 42 lovca iz 6 lovačkih udruga.

Nakon otpucane dvije serije po 15 meta najbolji rezultat je postigla ekipa LD "Muflon" iz Metkovića s pogođenih 65 meta.

U finale se plasiralo šest najboljih strijelaca iz ekipnog natjecanja i to Lenko Monković (22 mete), Marijo Grljušić, Stipe Šabić, Nedjeljko Marević (svi s 23 mete), Ivo Vlašić (25 meta) i Toni Astić (26 meta).

Uvjerljivo najbolji nakon finalne serije bio je Toni Astić (40 meta). Nakon dodatnog raspucavanja drugo mjesto je osvojio Marijo Grljušić, a treće Stipe Šabić (oba po 35 meta).

LS Dubrovačko neretvanske županije
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023