Održano (odgođeno) I kolo natjecanja u lovnom streljaštvu Dubrovačko neretvanske županije

Napisao/la  Četvrtak, 19 Lipanj 2014 00:07

Na strelištu Raba (Općina Slivno) održano je odgođeno I kolo ovogodišnjeg Dubrovačko neretvanskog županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu. Na rasporedu je bila disciplina lovački trap. Po sunčanom i vrlo toplom vremenu nastupilo je 39 lovaca iz 6 lovačkih udruga. Nakon otpucane dvije serije po 15 meta najbolji rezultat je postigla ekipa LD "Muflon" iz Metkovića s pogođenih 75 meta.

Na strelištu Raba (Općina Slivno) održano je odgođeno I kolo ovogodišnjeg županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu. Na rasporedu je bila disciplina lovački trap. Po sunčanom i vrlo toplom vremenu nastupilo je 39 lovaca iz 6 lovačkih udruga.

Nakon otpucane dvije serije po 15 meta najbolji rezultat je postigla ekipa LD "Muflon" iz Metkovića s pogođenih 75 meta.

U finale se plasiralo šest najboljih strijelaca iz ekipnog natjecanja i to Toni Astić, Luka Letunić (oba po 25 meta) te Gradimir Šešelj, Nikola Miloslavić, Mihovil Mataga i Markica Ćelić (svi sa 26 meta).

Nakon finalne serije i dodatnog raspucavanja najbolji je opet bio Toni Astić (39 meta), ispred Markice Ćelića (39 meta) i Gradimira Šešelja (37 meta).

LS Dubrovačko neretvanske županije
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023