U Novigradu održano 19. državno prvenstvo HLS-a u lovačkom trapu

Napisao  Ponedjeljak, 30 Rujan 2013 01:48

hls logoNa streljani Bužinija u Novigradu i ove su godine nastupili svi lovački savezi županija. U konkurenciji ekipa iz 21 županijskog lovačkog saveza  prvo mjesto s prednošću od 8 goluba osvojio je domaćin LS Istarske županije, drugo mjesto nakon osvojenih 127 pogodaka osvojio je LS Zagrebačke županije, a ekipa LS Grada Zagreba osvojila je treće mjesto s pogođenih 126 golubova... REZULTATI:  EKIPNO i  POJEDINAČNO

Na streljani Bužinija u Novigradu i ove su godine nastupili svi lovački savezi županija. U konkurenciji ekipa iz 21 županijskog lovačkog saveza. Prvo mjesto s prednošću od 8 goluba osvojio je domaći Lovački savez Istarske županije za koje su nastupili lovci strijelci Eni Jugovac, Paolo Labinjanin, Slobodan Mraković, Mario Labinjanin, Maurizio Biasiol, Egidio Duniš.

trap-novigrad-web-hls-9-2013


Drugo mjesto nakon osvojenih 127 pogodaka osvojio je Lovački savez Zagrebačke županije koji je nastupio u sastavu Dragutin Pek, Matija Knežić, Branko Markotić, Branko Šelko, Srećko Šestok i Krunoslav Švedi.

Ekipa Lovačkog saveza Grada Zagreba za koji su nastupili Anton Glasnović, Tomislav Rončević, Darko Semper, Krešimir Žagman, Marko Ledinščić i Hrvoje Kukas osvojila je treće mjesto s pogođenih 126 golubova.

Lovački savez Grada Zagreba uložio je i pismeni prigovor u svezi neusklađenosti table i zapisničke liste na kojoj je jadan golub manje. Povjerenstvo i suci odlučili su postupiti prema pravilniku u kojem je mjerodavna tabla i prema tome nije uvažen prigovor.

Prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Mari Labinjanin član Lovačkog saveza Istarske županije u finale je ušao s ostvarenih 28 pogodaka. Drugo mjesto osvojio je Eni Jugovac član Lovačkog saveza Istarske županije u finalnu seriju ušao je s 28 pogođenih meta. Treće mjesto osvojio je  Krunoslav Švedi član Lovačkog saveza Zagrebačke županije u finalnu seriju ušao je s 28 pogođenih golubova.

Četvrto mjesto osvojio je Goran Krapinec član Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije koji je ušao u finale s 28 golubova.

Peto mjesto pripalo je Draženu Metzu članu Lovačkog savea Vukovarsko-srijemske županije u finalnu seriju ušao je s 29 pogođenih meta. Šesto mjesto osvojio je Hrvoje Hrebak član Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije koji je u finalnu seriju ušao s pogođenih 29 meta.


Streljana Bužinija se nalazi na području LD „Patka“ Novigrad osnovanog 1947. godine i član je Lovačkog saveza Istarske županije koji su pružili izvrsnu dobrodošlicu i gostoprimstvo strijelcima i gostima.


REZULTATI:  EKIPNO i  POJEDINAČNO


 

Izvor tekst i foto: HLS

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 30 Rujan 2013 01:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023