NATJECANJE U ORGANIZACIJI SAVEZA UDRUGA HČZ-A KARLOVAČKE ŽUPANIJE: Dugoreški časnici najbolji strijelci

Napisao  Nedjelja, 22 Rujan 2013 14:13

meta 1KARLOVAC - Savez udruga Hrvatskog časničkog zbora Karlovačke županije organizirao je na vojnoj streljani Jamadol streljačko natjecanje u automatskoj pušci i pištolju. Sudjelovalo je oko 60 časnika iz Karlovca, Duge Rese, Ozlja i Ogulina. Najbolji u obje kategorije ekipno bio je HČZ Duga Resa. Drugo ekipno mjesto u kategoriji automatska puška pripalo je Udruzi 6.trd Karlovac, a treće HČZ-u Karlovac.

meta 1KARLOVAC - Savez udruga Hrvatskog časničkog zbora Karlovačke županije organizirao je na vojnoj streljani Jamadol streljačko natjecanje u automatskoj pušci i pištolju.

Sudjelovalo je oko 60 časnika iz Karlovca, Duge Rese, Ozlja i Ogulina. Najbolji u obje kategorije ekipno bio je HČZ Duga Resa. Drugo ekipno mjesto u kategoriji automatska puška pripalo je Udruzi 6.trd Karlovac, a treće HČZ-u Karlovac.

U kategoriji pištolj, drugo mjesto osvojio je HČZ Ozalj, a treće Udruga 2. gardijske brigade Grom.

Pojedinačno u kategoriji automatska puška prvo mjesto osvojio je Mladen Mataković - HČZ Duga Resa, drugo mjesto Tihomir Trgovčić također HČZ Duga Resa dok je treći bio Branko Resovac iz Udruge 6.trd Karlovac.

Dugorešanima su pripala i prva dva pojedinačna mjesta u kategoriji pištolj. Prvi je bio Tihomir Tgovčić - HČZ Duga Resa, a drugi njegov kolega Mladen Mataković dok je treće mjesto osvojio Bruno Kendjel iz Udruge 6. trd Karlovac.

Izvor: www.radio-mreznica.hr

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 22 Rujan 2013 14:14
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023