Lovačka udruga „ Petnja „ iz Sibinja ponovo najbolja

Napisao  Utorak, 23 Kolovoz 2011 17:05

trap-1111.jpgSlavonski Brod - Na strelištu Migalovci u nedjelju 21. kolovoza 2011. godine održano je prvenstvo Brodsko-posavske županije u lovnom streljaštvu disciplina „ Trap „.

Nastupilo je 6 ekipa i  nekoliko pojedinaca.

Velika borba vodila se za prvo mjesto ekipno između L.U. „ Petnje „ Sibinj  i „ L.U. Vir „ Velika Kopanica gdje su ekipe poslije prvog kruga bile poravnane i pogodile po 45 meta da bi u drugom krugu iskusna ekipa Kopanice ipak podlegla pritisku dobrog rezultata i na kraju pogodila ukupno 97 golubova. Prva je ekipa „ Petnja „ Sibinj sa pogođenih 98 meta i na taj način potvrdila prošlogodišnje prvo mjesto. Treće mjesto pripalo je ekipi „ Posavina „ Slavonski Brod sa pogođenih 94 meta.

Slavonski Brod - Na strelištu Migalovci u nedjelju 21. kolovoza 2011. godine održano je prvenstvo Brodsko-posavske županije u lovnom streljaštvu disciplina „ Trap „.

 

Nastupilo je 6 ekipa i  nekoliko pojedinaca. Velika borba vodila se za prvo mjesto ekipno između L.U. „ Petnje „ Sibinj  i „ L.U. Vir „ Velika Kopanica gdje su ekipe poslije prvog kruga bile poravnane i pogodile po 45 meta da bi u drugom krugu iskusna ekipa Kopanice ipak podlegla pritisku dobrog rezultata i na kraju pogodila ukupno 97 golubova. Prva je ekipa „ Petnja „ Sibinj sa pogođenih 98 meta i na taj način potvrdila prošlogodišnje prvo mjesto. Treće mjesto pripalo je ekipi „ Posavina „ Slavonski Brod sa pogođenih 94 meta.

trap-1111.jpg
trap-pojedinacno-11.jpg
Pojedinačno pobjednici

U pojedinačnom djelu ponovo su dobri bili braća Matić iz Velike Kopanice te su poslije finalne serije od 15 golubova postignuti slijedeći rezultati:

  • Miroslav Matić 35  meta,
  • Mirko Matić 34 meta i
  • Vjekoslav Herceg 34 meta.

Gađalo se sa lovnim puškama ali su postignuti dobri rezultati. Prije ovog natjecanja završene su i kvalifikacije za reprezentaciju Brodsko-posavske županije u lovnom streljaštvu, disciplina „ Trap „ . Po Pravilniku lovačkog saveza Brodsko-posavske županije svi članovi reprezentacije naše županije, nastupili su na ovom natjecanju i time potvrdili svoje mjesto u reprezentaciji koju čine : Vlado Baričević, Miroslav Matić, Karlo Živić, Ivan Rajković, Mirko Matić, Ante Bilandžija i rezerva Milan Majetić.

 

Pripemio : Ivan Rajković
trap-druga-11.jpg
Drugoplasirana  ekipa
 
trap-11.jpg
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023